Uutisia 2011


vitogimmapienempi.jpg


Helsinki Voittaja ja Voittaja 2011 näyttely 03.-04.12.2011


Voittaja 2011 näyttelyyn oli ilmoittautunut 22 cirnecoa, tuomarina saksalainen Guido Schäfer. Gimma (Marisla's Amantea) meni ja voitti hienosti juniori luokan ja sai ensimmäisen tittelinsä Juniori Voittaja 2011. Paljon onnea Pasi ja Jorma!! Lopuksi Gimma oli vielä pn4. Siskonsa Pau (Marisla's Alessandria) jun eri3. Oodi (Vespinja's Must Be Good) nuo eh. Uroksissa Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) val eri1 sa ja pu2. Vito (Marisla's Andrano) jun eh.

Kiitos kasvattien omistajille aktiivisuudesta ja kuluneesta vuodesta!


juniori_voittaja_2011.jpg

Gimma Juniori Voittaja 2011/Kuva Jorma Ylinen


Lauantaina paikalla olleet 15 cirnecoa tuomaroi Gerard Jipping, Hollanti. Rotunsa paras Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) kera cacibin ja Helsinki Winner 2011 titteli. Upeaa!! Gimma (Marisla's Amantea) jun eri3 ja Pau (Marisla's Alessandria) jun eri4.

hw_ropvsp.jpg

Lucky Rop ja Peppi Vsp/Kuva Jorma Ylinen

Jyväskylä kv näyttely 19.-20.11.2011

Sunnuntaina Tino Peharin arvostetavaksi oli ilmoittautunut 8 cirnecoa joista paikalla 6. Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) jälleen Rop kera cacib ja Gimma (Marisla's Amantea) Vsp kera sertin. Vito (Marisla's Andrano) oli pu2 ja sai ensimmäisen sertinsä. Oodi (Vespinja's Must Be Good)oli pn3, vara sert ja vara cacib.


jyvaskyla2011rop_vsp.jpg

Lucky Rop ja Gimma Vsp/Kuva Mari Varonen


Launantaina oli Paula Heikkinen-Lehtosen arvosteltavaksi ilmoittautunut neljä cirnecoa. Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) oli Rop kera cacibin ja Vsp oli meidän Dinan (Iosono Divina) kaunis sisko Peppi (Iosono Deja Vu). Meidän Gimuli (Marisla's Amantea) pn2 ja sert.


Seinäjoen kv näyttely 29.10.2011

Seinäjoella kisasivat ensimmäistä kertaa junnuluokassa sisarukset Gimma (Marisla's Amantea) ja Vito (Marisla's Andrano), tuomarina Saija Juutilainen. Meidän sijoitustyttö Gimma upeasti Rop ja ensimmäinen serti. Vsp oli minun ja Inkan yhteisomistuskoira Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) ja Luckylle myös cacibin. Vito jun eri1. Ryhmässä Gimma valittiin vielä 9 parhaan joukkoon.

ropvspseinajoki111.jpg

Rop Gimma ja Vsp Lucky. Kuva Jorma Ylinen

gimmaseinajoki1111.jpg

Gimma ryhmäkehässä. Kuva Jorma Ylinen

vitoseinajoki1.jpg

Vito. kuva Jorma Ylinen


Hailuodon maastot 16.10.2011

Tämän juoksukauden viimeiset kisat juostiin perinteisesti Hailuodossa. Dina (Iosono Divina) seitsemästä koirasta toinen pisteillä 466 sa.

Tähän oli kiva lopettaa tämä kausi. Nyt jäädän odottamaan ensi kesän kisoja joissa toivottavasti nähdään useampikin Marisla's kasvatti kokeilemassa taitojaan juoksijana.


dinahailuoto2011.jpg

Dina juoksee. Kuva Jani Blomberg

hailuoto.jpg

Hailuodon upeat maisemat. Kuva Jani Blomberg

auringonlaskuhailuoto.jpg

Ilta-aurinko. Kuva Jani Blomberg

auringonlaskuhailuoto1.jpg

Auringonlaskun viimeiset hetket. Kuva Jani Blomberg

Isla on astutettu 25.09.2011

Islalle (Are But Not's Etrernal Embrace) ja Italiassa syntyneelle, Usan ja Englannin kautta Suomeen tulleelle Luckylle (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) odotetaan pentuja. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 47. Katso lisää pentuja sivulta.


luckyisla.jpg


Isla kävi uusinta silmätarkissa 22.09.2011 ja sillä on edelleen terveet silmät. (Ell Martti Leinonen)
Suomen vinttikoiraliiton erikoisnäyttely 18.09.2011


Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) Rop ja Gimma (Marisla's Amantea) Rop-pentu! Tuomarina kroatialainen Niksa Lemo


svklerkkari11.jpg
Kalakukkomaastot Nilsiä 11.09.2011

Meidän oma seuran (SSVH) kisoihin osallistuivat Dina (Iosono Divina) ja Isla (Are But Not's Eternal Embrace). Dina vei voiton pisteillä 250+239=489 sa ja Dinasta tuli myös Pohjois-Savon kennelpiirinmestari. Isla juoksi 185 pistettä.

Olen enemmän kuin tyytyväinen Islan suoritukseen. Se juoksi keskeyttämättä alusta loppuun ja koppakaan ei tällä kertaa vaivannut.


kalakukkomaasatotdinaisla.jpg

Isla punaisella ja Dina sinisellä juoksumanttelilla. Kuva Marko Tuominiemi/ MyShot


Vantaan näyttely 04.09.2011

Hieno päivä Vantaan näyttelyssä! Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) taas Rop ja Pau (Marisla's Alessandria) Rop-pentu!


vantaa-vsp-rop2.jpg

Lucky Rop ja Cara (Iosono Serafina) Vsp. Kuva Sarla Mäkäräinen


Suomen maastomestaruuskisat Helsinki 27.-28.08.2011

Tänä vuonna SM maastoihin oli ilmoittautunut 7 koiraa, joista juoksujen takia pois jäi kaksi narttua. Viralliseen titteliin vaadittavat kuusi koiraa, ei täyttynyt ja tänä vuonna virallista SMM titteliä ei jaettu, mutta Suomen vinttikoiraliitonmaastomestaruus kylläkin. Dina oli alkuerien jäkeen toisena, mutta finaalissa hukkasi ensimmäistä kertaa elämässään vieheen ja keskeytti juoksemisen sitten siihen. Voitto meni Islan (Are But Not's Eternal Embrace) tyttärelle Ansalle (Vespinja's For Good). Paljon onnea Riitta ja perhe!!


Tervakosken näyttely 27.08.2011


Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) jälleen rop ja ensimmäinen cacib. Tuomarina Säde Hohteri.


luckybiskeha3.jpg

Kuva Inka Luomanmäki
Valkeakosken näyttely 13.-14.08.2011

Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) rop +serti. Tällä sertillä Luckystä Suomen muotovalio. Päivän päätteeksi Lucky teki historiaa voittamalla ryhmän. Rotutuomarina Gert Christensen, Tanska ja ryhmätuomarina Paula Heikkinen-Lehkonen. Vautsi vau!!


ryp1c.jpg

Kuva Inka Luomanmäki


luckybiskeha2.jpg

Kuva Inka Luomanmäki

Kuopion koiranäyttely 06.-07.08.2011

Kuopion näyttelyyn meiltä osallistuivat Funi (Equerry's Classic Gal), Vito (Marisla's Andrano) ja Oodi (Vespinja's Must Be Good).

Lauantaina Funi upeasti ROP cacibin kera. Tuomarina Inga Siil, Viro.

Sunnuntaina Vito ROP-pentu ja Oodi eri. Tuomarina Senashenko Ekaterina, Venäjä


funi_rop_kuopio.jpg


Pentu tapaaminen 31.07.2011


A-pentue kokoontui Marisla's kennelin ensimmäisille pentutreffeille lauantaina ihanassa aurinkoisessa säässä. Kaikki viisi pentua pääsivät paikalle ja mukavaa oli. Lenkkeiltiin, vedettiin pennuille viehettä, rupateltiin mukavia ja syötiin hyvää ruokaa. Kaikki pennut olivat mukavia ja sosiaalisia tapauksia ja se tuntui erityisen hyvälle, kun kaikki olivat todella kiinnostuneita vieheestä. (Mukana pentutreffeillä oli kaikkiaan kymmenen cirnecoa. Isla, Dina, Oodi, Vito, Frodo, Verdi, Gimma, Pau, Vinha ja Sisu)

Kiitos kaikille pentujen omistajille, kun pääsitte paikalle, oli ihana nähdä kaikki pennut vähän isompina yhdessä!!!

pentutreffit.jpg

Välillä piti pysähtyä juomaan, kun oli niin lämmin. Kuva Jorma Ylinen.

pentutreffit2.jpg

Gimma, Vito ja Oodi vauhdissa. Kuva Jorma Ylinen.
Sicin Club Show Helsinki 16.07.2011

Suomen italiaanot ja cirnecot ry:n järjestämään Club Show:n oli ilmoittautunut huikeat 51 cirnecoa. Ilmoitin meiltä kaikki neljä cirnecoa kisaamaan. Tuomarina Ulla af Heurlin.

Pau (Marisla's Allessandria) PEK 1 KP ROP-pentu BIS2-pentu. Gimma (Marisla's Amantea) PEK 3. Vito (Marisla's Andrano) PEK 1 KP VSP-pentu. Oodi (Vespinja's Must Be Good) NUO ERI 4. Isla (Are But Not's Eternal Embrace) VAL ERI 4 SA. Dina (Iosono Divina) Eva. Dina satutti ennen kehää häntänsä eikä antanut tuomarin koskea siihen, siksi eva.

Vito ja Gimma olivat vielä BIS-4 pari!!

Todella hienosti pennut edustivat ensimmäisessä näyttelyssään!


club_show5.jpg

Rop pentu Pau ja Vsp pentu Vito. Kuva MyShot.

club_show4.jpg

Gimma. Kuva MyShot.

club_show7.jpg

Oodi. Kuva MyShot

club_show9.jpg

Isla. Kuva My Shot

club_show11.jpg

BIS-4 pari Vito ja Gimma. Kuva MyShot

club_show13.jpg

Pau Bis-2 pentu. Kuva MyShotKarjaan näyttely 03.07.2011

Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) rop ja toinen serti! Tuomarina oli Per Lundström, Ruotsi.


luckykarjaa2.jpg

Kuva Kirsi Aalto

Tuusulan näyttely 02.07.2011


Tuonti koiramme Lucky (Lucky del Borgo di Pratica Anharbn) ensimmäisessä Suomen näyttelyssään Rop ja sert. Tuomarina Jarmo Vuorinen


luckyshow.jpg

Suomi cup 07.05.2011 Ylistaro

Suomi cup:iin kutsutaan edellis vuoden parhaat koirat juoksemaan. Kutsuttuja oli kolme josta kaksi oli paikalla. Dina juoksi tämän kauden ensimmäisessä kisassansa voittoon hienoilla pisteillä 247+259=506 sa ja Dinalle titteli CVM-11. Toiseksi juoksi Frodo (Colisto's Armani) pisteillä 239+239=478 sa. Kiitos Pasille ja Jormalle kivasta päivästä ja yöpaikasta!!dina_cvm-11.jpg

Kuva Jorma Ylinen

Tuusniemen ryhmänäyttely 19.-20.02.2011

Lauantaina 19.2 Oodi pyörähti kehässä ollen pn2 ja saaden varasertin. Tuomarina Tina Permo, Ruotsi

Sunnuntaina 20.2 Funi kehässä pitkästä aikaa ja todella hienosti meni! Funi rotunsa paras sertin kera. Tällä sertillä Funista Fi Mva ja päivän päätteeksi hienosti vielä RYP2. Tuomareina Markku Kipinä/ Juha Kares.

Kiitos Tuija, Maija ja Anu kivasta päivästä ja Maijalle erityiskiitos Funin hienosta esittämisestä!!tuusniemi-200211-mrv-kes-ropvsp.jpg

fun_fin.jpg