Pentuja

Seuraava Marisla's pentue on suunnitteilla sijoitusnartullemme Gerikselle (FI MVA Marisla's Divinita) vuodenvaihteeseen 2018-2019.

Geris on terveystarkastettu kattavasti erinomaisin tuloksin;
silmät ja sydän terveet, polvet 0/0, lonkat B/B, kyynärät 0/0 ja selkä terve (SP0, LTV0 & VA0).

Geris on rustiikkinen, hyväturkkinen ja kauniit liikkeet omaava narttu. Se on näyttelyistä Suomen muotovalio sekä sillä on neljä sertiä maastojuoksusta. Geris sijoittui hopeasijalle Euroopan Maastomestaruuskilpailuissa Tanskassa ja sai sieltä maastosertin.

Geris (Marisla's Divinita)

Sijoitusnartullemme Reinalle (Marisla's Enigma) on suunnitteilla pentue keväälle 2019.

Reina (Marisla's Enigma)

Tavoitteenani on kasvattaa mukava luonteisia, terveitä ja ulkomuodoltaan rodunomaisia cirneco dell'etnoja, jotka ovat mukavia harrastuskavereita sekä ennen kaikkea omistajilleen ihania ja rakkaita perheenjäseniä. Kaikilta jalostukseen käyttämiltäni koirilta on terveystutkittu vähintään silmät ja polvet.

Pennut syntyvät makuuhuoneessamme ja kasvavat meillä perheen arjen keskellä, joten ne tottuvat jo pienestä pitäen lapsiin ja meidän lauman toisiin koiriin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8-viikkoisina, rekisteröityinä, mikrosirutettuina ja vähintään kolme kertaa madotettuina perheenjäseniksi mukaviin ja yhteistyökykyisiin koteihin.
Jos olet kiinnostunut tulevista pennuista tai yleensäkin rodusta, ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.
040 5095617 m.lampela@dnainternet.net