Uutisia 2015

Helsinki Winner & Voittaja 2015, 5.-6.12.

Käväisimme perinteisesti vuoden suurimmissa ja viimeisissä koiranäyttelyissä Helsingin messukeskuksessa Lumon (Lex Murphy Let's Get It On) kanssa.

Helsinki Winner 2015 -näyttelyyn oli ilmoitettu ruotsalaiselle Paul Stantonille 10 cirnecoa. Lumo vei koko potin ollen rotunsa kaunein ja saaden cacibin ja sertin. Näin ollen Lumosta tuli samalla tuore Suomen muotovalio ja Helsinki Winner 2015!!!

Meidän Dinan pennut olivat myös edustettuna, mammalomalta palannut Gimma (Marisla's Amantea) oli paras narttu 3., sekä Sissi (Iosono Marisla) oli nuorten luokan ensimmäinen.

Urosten paras oli komea italiantuonti Teppo (Hadranensis Radames) sekä toiseksi paras oli Lumon veli Kiro (Lex Murphy Fierce N Furious).

FI MVA HeW-15 Lex Murphy Let's Get It On

Voittaja 2015 -näyttelyssä oli esillä 9 cirnecoa tanskalaisen Annette Bystrupin arvosteltavana.
Gimma oli paras narttu 2, Sissi paras narttu 3 ja
Lumo oli paras narttu 4. Gimma sai vara cacibin ja Sissi sai toisen sertinsä.

Euroopan Voittaja, Norja 6.9.

Lucky (Lucky del Borgo Di Pratica) kävi Euroopan Voittaja 2015 näyttelyssä Norjassa toisen omistajansa Inka Luomanmäen kanssa ja kotiinviemisinä matkaan tarttui Euroopan Veteraani Voittaja 2015 -titteli! Samalla Lucky oli paras uros 2.

Rotunsa paras oli meidän edesmenneen Islan lapsenlapsi Venti (Iosono Universo) ja narttujen kaunein oli Luckyn tytär ja meidän Dinan siskontyttö Sienna (Iosono Champagne).

Joensuu KR 9.8.

Joensuun kansallisessa koiranäyttelyssä Hippu (Marisla's Constanzia) oli rotunsa paras ja sai sertin sekä oli lisäksi myös rop-juniori!
Tuomarina oli Elizabeth Gonzalez Gibraltarilta.

Iisalmi KV 2.8.

Iisalmen kansainvälisessä koiranäyttelyssä Lumo (Lex Murphy Let's Get It On) oli rotunsa paras sekä sai sertin ja ensimmäisen cacibinsa! Tuomarina toimi itävaltalainen Heidi Kirschbichler.

Pennut syntyivät 22.7.

Gimman ja Pasin pennut syntyivät 22.7.. Tuloksena oli 5 urosta ja 2 narttua.
Sekä emo että pennut voivat hyvin. Lisätietoja Pentuja-sivulla.

Masu kasvaa 11.7.

Gimman (Marisla's Amantea) maha kasvaa vauhdilla. Vielä kaksi viikkoa jännitettävänä, että mitä sieltä syntyy!
Lisätietoja pentueesta Pentuja-sivulta.

Iisalmen maastojuoksukisat 5.7.

Iisalmen derby- ja veteraanimaastomestaruuskisoissa sekä avoimissa kalakukkomaastoissa juoksivat Inna (Marisla's Bellezza), Lenni (M. Bagliore) ja Lumo (Lex Murphy Let's Get It On).

Inna juoksi itsensä derbylähtöjen toiseksi pisteillä 418 ja Lenni oli kolmas pisteillä 198. Sokerina pohjalla Lumo juoksi avoimien lähtöjen ensimmäiseksi pisteillä 454 ja sai ensimmäisen maastojuoksusertinsä! Lumosta tuli myös Pohjois-Savon kennelpiirin mestari 2015.

Kiitos kivasta päivästä kaikille!

Lumo © Pirjo Hostikka-Vuokare

Inna © Marko Pessi

Lenni © Krista Nukari

Mikkelin maastojuoksukisat 14.6.

Mikkelin maastojuoksukisoihin osallistui Lumo (Lex Murphy Let's Get It On), Vito (Marisla's Andrano) ja Inna (Marisla's Bellezza). Lumo juoksi itsensä ensimmäiseksi ensimmäisissä kisoissaan pisteillä 444, Vito oli toinen pisteillä 426 ja Inna kolmas pisteillä 172.

Euroopan Maastomestaruuskilpailut 7.6.

Pau (Marisla's Alessandria) voitti Euroopan maastomestaruuden EMM-15 Helsingissä huippupisteillä 503 ja sert!!! Paljon onnea ihanalle Paulle ja tietysti omistajille Heidille ja Markolle!! Kasvattaja on hurjan ylpeä pikkuisesta Pausta!!

Yhteisomistuspoika Pasi (Cyrenensis Mascotte) juoksi toiseksi myös hyvillä pisteillä 499 ja Pasi nappasi toisen maastojuoksusertinsä!! Onnea Nelli ja Olli-Pekka!

© Inka Luomanmäki

Lieksa RN 30.5.

Lieksan aurinkoisessa ryhmänäyttelyssä Lumo (Lex Murphy Let's Get It On) oli rotunsa paras ja sai sertin! Vito (Marisla's Andrano) sai eh:n. Päivän päätteeksi ryhmäkehässä Lumo pääsi vielä yhdeksän parhaan joukkoon. Tuomarina toimi Reino Korpela.

Varkaus KV 16.5.

Varkauden kansainvälisessä näyttelyssä Hippu (Marisla's Constanzia) oli JUN ERI1 ja ROP-juniori. Tuomarina oli italialainen Maria Grazia Miglietta.

Terveystarkastustuloksia 15.5.

Lenni (Marisla's Bagliore) kävi terveystarkeissa hienoin tuloksin!
Lonkat olivat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0, selän spondyloosi puhdas SP0, välimuotoinen lanne-ristinikama normaali LTV0 ja silmät terveet!

Tampere KV 2.5.

Tampereen kansainväliseen näyttelyyn oli ilmoitettu 6 cirnecoa. Hippu (Marisla's Constanzia) oli vastakkaisen sukupuolen paras ja sai toisen sertinsä! Tuomarina toimi italialainen Alberto Lamperti.

© Katariina Suopajärvi

Samalla kävimme moikkaamassa Hipun veljeä Väinöä (M. Cosa Nostra) Tampereella. Mukana treffeillä oli meidän Hippu, Väinö sekä meidän Lumo (Lex Murphy Let's Get It On) ja Lumon veli Kiro (Lex Murphy Fierce N Furious). Kiitos Anniina ja Niklas, kun saimme käydä kylässä!

Väinö, Hippu, Lumo ja Kiro © Niklas Heinonen

Hippu ja Väinö © Niklas Heinonen

Lumo ja Kiro © Niklas Heinonen

Mustialan maastojuoksukisat 2.5.

Rotuyhdistyksen (SIC ry) maastomestaruuskisoissa Mustialassa Pau (Marisla's Alessandria) juoksi hienosti toiseksi pistein 453 sert ja Pasi (Cyrenensis Mascotte) kolmanneksi pistein 448 ja jäi vain kahden pisteen päähän sertistä! Onnea Heidi ja Nelli!

Outokumpu RN 18.4.

Hippu (Marisla's Constanzia) osallistui ensimmäiseen näyttelyynsä Outokummun ryhmänäyttelyssä ja oli rotunsa paras ja sai sertin! Tuomarina toimi Annamaria Tarjan Unkarista.

Korpilahti RN 22.3.

Korpilahden ryhmänäyttelyssä Lumo (Lex Murphy Let's Get It On) oli rotunsa paras ja sai sertin! Tuomarina oli Kirsti Louhi.

Talvimaastot 15.3.

Perinteisiin talvimaastoihin osallistui Pau (Marisla's Alessandria) ja Pasi (Cyrenensis Mascotte). Pau juoksi itsensä toiseksi pisteillä 468 ja sai sertin, ja Pasi tuli ensimmäisissä kisoissaan kolmanneksi pistein 462 ja sai ensimmäisen sertinsä.

Paljon onnea Heidi ja Marko sekä Nelli ja Olli-Pekka!

Terveystarkastustuloksia 10.3.

Pasi (Cyrenensis Mascotte) kävi terveystarkeissa hyvin tuloksin. Polvet olivat terveet 0/0 sekä silmät olivat myös terveet.

Kiitos Nelli ja Olli-Pekka, kun käytitte Pasin tarkastuksissa!

Minsk, Valko-Venäjä 28.2.-1.3.

Pasi matkusti Gimman (Marisla's Amantea) kanssa Minskiin Valko-Venäjälle viikonlopuksi. Gimma oli molempina päivinä rotunsa paras ja sai sertin ja cacibin!!

Gimmalle saa nyt lisätä titteliriviinsä Valko-Venäjän valiouden. Se on Gimman seitsemännen maan valiotitteli eli meidän prinsessaa voi nyt sitten kutsua multi championiksi!!!

Kiitos Pasille Gimman viemisestä näyttelyyn!